drugo humanitarno veče strmičana u beogradu

 

Održaće se 15. novembra (subota) sa početkom u 19:00h u Domu vazduhoplovstva u Zemunu. U zavičajno - zabavnom programu sudjelovaće Svetlana Spajić, Andrija Bajić, ojkačka grupa "Korjeni", narodni orkestar KUD-a "Nikola Tesla" sa solistima i gosti iznenađenja. Organizovana je i prigodna bogata lutrija. Čist prihod sa ove zavičajne i humanitarne večeri namjenjen je za sanaciju zvonika crkve Male Gospojine, kojem prijeti rušenje. Zavičajno udruženje "Strmička parohija" sa sjedištem u Beogradu poziva sve Strmičane i sve Tromeđaše da prisustvuju večeri i tako daju svoj doprinos u obnovi zvonika crkve Male Gospojine.
Informacije i rezervacije ulaznica na tel: +381 64 50 14 568 (Jovana Kovrlija)
Dođite da još jednom čujete: "Volim Bosnu, u srcu mi Lika, Dalmacijo ljubavi velika" i "Raste jablan pokraj Butižnice, nema ljepšeg sela od Strmice".

 

 

 

 

Održano prvo veče Strmičana u Beogradu

  • Crkva

 

Poštovani Tromeđaši, Strmičani i prijatelji Strmice,

U organizaciji "Odbora Strmičana u Beogradu", u subotu 01. juna 2013. godine, povodom obnove crkve Male Gospojine u Strmici, održano je PRVO VEČE STRMIČANA u Beogradu.

U restoranu Doma vazduhoplovstva, do kasnih večernjih sati, družili smo se sa Dankom Stojiljković, Andrijom Bajić, ojkačkim grupama „Korijeni“ i „Srpska Tromeđa“, a sve uz pratnju narodnog orkestra KUD-a „Nikola Tesla“. Uz prisustvo oko 150 gostiju sastali smo se da uz igru, pjesmu i priču pomognemo našem selu u obnovi crkava. Strmičani su se, i ovog puta, pokazali u najboljem svjetlu te je prikupljena značajna svota donacija. Ovom prilikom vas još jednom pozivamo da pomognete koliko god je to u vašoj moći kako bismo sakupili dovoljno sredstava za neophodne radove.

Kompletnu listu donatora možete pogledati u odjeljku ODBOR STRMIČANA ili na sledećem linku:

ODBOR STRMIČANA

 

 Kako nam je bilo lijepo druženje možete vidjeti u slijedećem video prilogu:  • dscn0303.jpg
  • dscn0249.jpg
  • dscn0217.jpg
  • dscn0278.jpg
  • dscn0249.jpg
  • dscn0228.jpg

Kompletnu galeriju slika možete poledati na slijedećem linku: